در سال جهش تولید با مشارکت مردم برآن شدیم تا رویداد استارتاپی تولید محصولات فراسودمندخاص لبنی را درمرکز آموزش علمی کاربردی شرکت شیرپاستوریزه ارمغان برگزار کنیم. این رویداد با حضور ۱۰ تیم از دانشگاه های شیراز، علم پزشکی شیراز، دولتی و آزاد فسا و آزاد سروستان و مرکز علمی کاربردی شام شام و دو تیم از مرکز علمی کاربردی ارمغان در دوم اسفندماه سال جاری برگزار گردید، ضمنا بیان این نکته ضروری است که از بین ۱۴ ایده ارسالی که همگی منجر به تولید محصول شده بودند ۴ ایده ناب حائز رتبه های اول تا چهارم گردیدند که در مراسم اختتامیه رویداد به تیمهای برتر جوایز نقدی تقدیم و به نحو شایسته از آنها قدردانی گردید. داوران این برنامه از مجموعه مدیران ارشد کارخانه مانی ماس ازجمله مدیران عامل، معاونت مالی، معاونت فروش و معاونت اجرایی و…. و همچنین اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان فارس از جمله دانشگاه شیراز، علوم پزشکی و دانشگاه آزاد فسا بودند. سخنران اصلی این برنامه جناب آقای مهندس سید محمد اسماعیل راهنما، مدیر عامل کارخانه مانی ماس با اشاره به تحصیل خود در دانشگاه علمی کاربردی کشور فرانسه در سال ۱۳۶۰ و بیان اینکه دانشگاههای علمی کاربردی در کشور میتوانند سهم بسزایی در پیشبرد اقتصاد خانواده ایرانی داشته باشند، خاطر نشان کرد : که صنعت لبنیات به عنوان یکی از مهمترین بخش های صنایع غذایی، نقش حیاتی در تامین سلامت و تغذیه جامعه ایفا میکند. ایشان متذکر شدند که در دنیای امروز تنها شرکتهایی موفق هستند که نوآوری را سرلوحه کار خود قرار بدهند، ما در مانی ماس به این باور رسیدهایم که توسعه محصولات جدید مطابق با نیازهای روز و استانداردهای جهانی میتواند سهم بزرگی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و توسعه پایدار صنعت غذایی داشته باشد، در این راستا با برگزاری رویداد شتاب با هدف شناسایی ایدههای خلاقانه و حمایت از طرحهای نو و تشویق به تحقیق و توسعه شاهد ایرانی موفق و به روز خواهیم بود. در پایان مراسم آقای مهندس جهانخواه فرماندار وقت شهرستان فسا نیز از برگزاری این رویداد علمی به عنوان اولین رویداد استارتاپی در شهرستان فسا استقبال کردند.
همچنین حضور جناب آقای دکتر چوبینه معاون علمی و آقای دکتر رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیتهای پژوهشی و فناوری در این مراسم از دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی زینتبخش و امیدبخش برای انجام گسترده فعالیتهای این چنینی بود.
حامیان این رویداد: کارخانه مانی ماس، شهرداری شهرستان فسا، آموزش و پرورش شهرستان فسا و دانشگاههای سطح شهرستان فسا و ادارات مرتبط شهرستان فسا.
اسامی ۴ ایدهپرداز برتر این رویداد به شرح زیر میباشد:
- علی علی اکبری و علی سویلیان با ایده پنیر پیتزا یخچالی از مرکز علمی کاربردی ارمغان
- محمد باقر زارعی با ایده پنیر طلایی بر پایه کورکومین از مرکز علمی کاربردی شام شام
- فاطمه ثابت سروستانی با ایده تولید پنیر گیاهی (شبه پنیر شهری) با استفاده از پروتئینهای گیاهی از دانشگاه شیراز
- ابوالفضل تقریر با ایده تولید نوشیدنی پروتئینی پست بیوتیک فراسودمند بر پایه آب پنیر برای ورزشکاران